Ik hou van delen. Jij?

Online deel ik dagelijks, maar ik doe dat ook op papier. Mijn dichtbundel Een Bundel Geluk deel ik heel graag met de wereld, omdat ik denk dat iedereen blij wordt van een dosis geluk in de vorm van taal. In tijden waarin negativiteit de boventoon lijkt te voeren, is Een Bundel Geluk een waardevolle tegenhanger. En de bundel doet het heel goed als cadeautje!

Kun je je geluk niet op? Deel het dan.
Een Bundel Geluk kost 15,- (excl. verzenden). Wil jij graag Een Bundel Geluk kopen, gesigneerd door mij? Leuk! Je kunt me mailen.

Meer is minder.
Wil je meer en deel jij de bundel graag met je vrienden, (zaken)relaties, familie, medewerkers of klanten? Dan doe ik je nu een mooi voorstel. Maken we de wereld samen wat gelukkiger.
De bundel kost 15 euro. Ik bied je een korting aan van 10% als je er 30 of meer koopt. Koop je zelfs meer dan 100 Bundels Geluk? Dan spreken we samen een nog betere prijs af. Mail om te bestellen.

Tijdelijke actie: gratis gedicht op maat!
Korting is fijn, maar ik geef je graag nog iets mooiers. Als je 50 Bundels Geluk koopt, schrijf ik met veel plezier een gedicht op maat. Voor jou, je bedrijf, stichting of afdeling, exclusief en persoonlijk.
De waarde daarvan is niet zo makkelijk te vangen in een bedrag. Wat ik wél kan zeggen is dit: de mensen die een gedicht lieten schrijven, kennen het gedicht vaak een heel grote waarde toe, zie hier.

Mail me voor meer info of om te bestellen.

 

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Over Merel Morre

Met mijn ogen dicht ik alles heel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: